Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. sausio 25 d., antradienis

Faršo blynai











Reikės:
0,5 kg faršo;
2 kiaušiniai;
2 puodeliai avižinių dribsnių išvirtų;
1 puodelis vandens;
prieskonių;
druskos pagal skonį;
miltų.

Faršą dėti į dubenį, mušti kiaušinius ir su mikseriu plakti. Dėti prieskonius, paplakti. Dėti avižinius dribsnius, pilti puodelį vandens ir plakti. Masė turi būti šiek tiek skystoka, jei tokia nėra, tada pilti dar šiek tiek vandens. Kai masė yra skysta, pilti puodelį miltų. Išplakti. Masė turi gautis grietinės tirštumo. Jei tokia nėra, įdėti dar šiek tiek miltų.
Kepti kaip blynus keptuvėje.
Valgėme su grietine arba pomidorų padažu, salotomis ir bulvėmis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą