Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. spalio 27 d., sekmadienis

Vištienos dešra

Reikės:
1 nemažos vištienos filė;
mėgiamų prieskonių;
druskos;
4 v.š. želatinos.

Vištienos filė supjaustome gabalais ir apkepiname. Tada suplėšome į įvairaus dydžio gabaliukus. Sudedame į puodą ir ant lėtos ugnies troškiname vis užpilant po nedaug vandens, kai šis nugaruoja. Po 25 min, kai puode vandens yra labai nedaug, vos keletas šaukštų, sudedame želatiną ir gerai išmaišome. Maišome, kol ši ištirps. Tada užpilame vandeniu (maždaug kad bendras vandens kiekis būtų apie 200-250 ml), užkaitiname, išjungiame viryklę. masę supilame į norimą formą (aš pyliau į nupjautą mineralinio butelį) ir paliekame per naktį sustingti.

Gaunasi labai puiki dešra.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą