Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2016 m. liepos 22 d., penktadienis

Avižinių miltų blyneliai su feta

Reikės:
240g varškės;
1 v.š. kokoso aliejaus;
0,5a.š. kepimo miltelių;
50ml vandens;
50g avižinių miltų;
50g sėlenų (naudojau rugines).

Įdarui:
pusė pakelio fetos;
pundelis krapų.

Varškę išmaišome su kokoso aliejumi, vandeniu, kepimo milteliais. Sėlenas sumaliau blenderiu beveik iki miltų. Sudedame sėlenas su avižiniais miltais ir išminkome tešlą. Jeigu tešla per trapi, tai įpilame šlakelį vandens.
Iš tešlos suformuojame 7-8 rutuliukus. Juos tarp delnų suplojame ir dedame įdarą. Kraštus užspaudome. Kadangi tešla tokia biri, viską dariau drėgnomis rankomis. Kiekvieną blynelį sandariai užlipindavau ir dar tarp delnų paspaudydavau ir suplodavau švelniai.

Įdaro ruošimas:
Fetą sumaišome su smulkintais krapais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą