2011 m. vasario 16 d., trečiadienis
Apelsininis tortas
Reikės:
Dviejų arba trijų biskvitų (kiek norėsit daryti torto sluoknių, aš kepiau savo įprastu biskvitus).
Kremui:
25 g želatinos;
2 apelsinų(ar 120 ml sulčių);
90 g cukraus;
500 g varškės;
500 ml grietinėlės;
Želatiną ištirpinti pusėje puodelio grietinėlės.
Apelsinus sutrinti blenderiu arba išspausti sultis. Varškę su apelsinais ir cukrumi sutrinti į tyrę. Grietinėlę išplakti. Dėti varškės - apelsinų masę. Išmaišyti. Tada pilti želatiną ir sluoksniuoti tortą. Biskvitus sulaistyti sirupu. Gavosi mažas 19cm skersmens tortas.
Laikyti šaldytuve bent kelias valandas kol sustings.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą