2011 m. gegužės 24 d., antradienis
Avižinių dribsnių ir varškės su obuoliais apkepas
Reikės:
3 puodeliai avižinių dribsnių;
3-4 puodeliai pieno;
2 kiaušiniai (plius vienas į varškę);
80g cukraus (plius 40g į varškę);
200g varškės;
1-2 obuoliai;
vanilės.
Iš dribsnių ir pieno išvirti tirštoką košę. Jeigu trūksta skysčio beverdant, įpilkite truputį vandens arba pieno.
Į atvėsusią dribsnių košę įmuškite du kiaušinius, įdėkite vanilės, išmaišykite.
Obuolius supjaustykite gabaliukais. Varškę išsukite su cukrumi, kurio dėkite pagal skonį ir kiaušiniu.
Pusę dribsnių košės dėkite į formą. Ant jos dėkite obuolius, an jų - varškę. Ant viršaus uždėkite likusią avižinių dribsnių košę. Viršų apibarstykite sviesto gabaliukais keliais. Kepkite apie pusvalandį 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą