2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

Kotletai - blynukai













Reikės:
0,5 kg maltos mėsos;
1 puodelis tarkuoto kopūsto;
2 puodeliai tarkuotų morkų;
vienas tarkuotas svogūnas;
pusė puodelio vandens;
3-5 saujos miltų;
1 kiaušinis;
mėgiami prieskoniai;
druska.

Mėsą, tarkuotą kopūstą, tarkuotas morkas ir tarkuotą svogūną sumaišyti. Mušti kiaušinį, dėti druską, prieskonius. Išmaišyti. Dėti miltus, išminkyti. Tešla turi gautis pakankamai kieta, formuojama. Tada sudrėkinti rankas vandeniu, imti gabaliuką tešlos ir jį tarp delnų plonai išploti (tarsi karbonadas kad gautųsi). Dėti į keptuvę ir kepti su trupučiu aliejaus. Labai skanūs kotletukai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą