2011 m. lapkričio 28 d., pirmadienis
Makaronų ir daržovių sriuba
Reikės:
morka;
pusė svogūno;
ryžių makaronų pagal norimą kiekį (galima dėti ir kitokius makaronus);
druska pagal skonį;
prieskoniai pagal skonį (aš dėjau petražoles, šaldytus porus, salierą).
Apie pusę litro vandens užverdame, dedame kubeliais supjaustytą morką, kubeliais supjaustytą svogūną ir verdame, kol suminkštės daržovės. Dedame pagal skonį prieskonių, druskos. Kai daržovės beveik išvirė, beriame ryžių makaronus. Jei sriuba per tiršta, įpilame dar šiek tiek vandens ir užverdame. Verdame kol makaronai išvirs.
Patiekiant įdedame grietinės.
Skani, lengva sriubytė :-)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą