2011 m. lapkričio 12 d., šeštadienis
Obuoliniai sūriniai kramstukai
Toks pavadinimas šovė galvon, kai iškepusius šiuos kramstukus ragavom. Batonas traškus, skanus, aptepimas irgi labai patiko. Receptą sumąsčiau pati (gal ir yra kažkur toks, visko gali būti, nes čia nieko sudėtingo nėra).
Reikės:
50 g sūrio;
100 g obuolių;
1 kiaušinis;
žiupsnelis druskos;
mėgiamų prieskonių (aš naudojau prieskonių mišinį salotoms).
Obuolius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka. Mušame kiaušinį, dedame druską, prieskonius, išmaišome. Tepame storiau (arba ploniau, kaip kas mėgsta) ant batono riekelių ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrus (apie 20min 190C).
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą