2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Paprasti "barščiai"



Reikės:
1 morka;
1 svogūnas;
200 g. kiaulienos kumpio (arba kitokios kiaulienos mėsos dalies);
1 nedidelis burokėlis;
druskos pagal skonį;
prieskonių pagal skonį;
3 vnt bulvių.

Bulves nuskuskite ir dėkite į vandenį. Užkaiskite.
Keptuvėje su prieskoniais ir žiupsneliu druskos pakepkinkite tarkuotą morką, burokėlį, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkiais kubeliais supjaustytą mėsą. Apkepintas daržoves ir mėsą dėkite į verdančias bulves. Berkite pagal skonį druskos. Virkite kol viskas išvirs. Patiekite su grietine.
Patys paprasčiausi, bet tikrai skanūs "barščiai". Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą