2011 m. lapkričio 11 d., penktadienis

Vištienos kotletukai



Reikės:
2 vnt vištienos filė;
5 riekelės battono;
1 kiaušinis;
druskos pagal skonį;
prieskonių pagal skonį;
2 stiklinės pieno.

Vištienos file sumalkite. Batono riekeles užpilkite 0,5 st. pienu, palaikykite pora minučių, nuspauskite ir sumalkite. Muškite kiaušinį, dėkite druską, prieskonius ir sumalkite su mėsmale. Viską gerai išmaišykite. Formuokite kotletukus ir apkepkite keptuvėje. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite kotletukus, įdėkite pagal skonį druskos, prieskonių ir virkite 15min. Po to dalį vandens nupilkite ir užpilkite likusiu pienu. Sutirštinkite miltais (puodelyje vandens gerai išmaišykite miltus, kad gautųsi skysta tešla ir supilkite nuolat maišant į verdantį pieną su kotletais. Užvirkite. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą