2011 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Mieliniai avižiniai blynai arba blynai "Ant debesies'



Labai skanūs, lengvi, minkštučiai, oriniai tarsi debesėlis blynukai.
Reikės:
100 g avižinių miltų;
100 g kvietinių miltų;
10 g šlapių mielių;
2 v.š. cukraus;
žiupsnelis druskos;
1 kiaušinis;
300 g pieno.

Į šiltą pieną sudedam mieles, cukrų, išmaišom, kad mielės ištirptų, sudedam kvietinius miltus ir paliekam pusvalandžiui, kad pakiltų. Po to permaišome, suberiame avižinius miltus, mušame kiaušinį, gerai išmaišome. Paliekame, kad pakiltų.
Kepame keptuvėje blynus su trupučiu aliejaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą