2012 m. vasario 6 d., pirmadienis

Karbonadai sluoksniuotoje tešloje



Reikės:
10 vnt kiaulienos nugarinės karbonadų;
1 pakelis šaldytos mielinės sluoksniuotos tešlos (500g);
10 griežinėlių sūrio;
druskos pagal skonį;
prieskonių pagal skonį.

Mėsą įtriname prieskoniais, druska ir išmušame mėsos plaktuku. Sluoksniuotą tešlą atšildome. Pas mane pakuotėje buvo penki gabaliukai tešlos po 100 g. Aš kiekvieną gabaliuką perpjoviau pusiau.
Ant kiekvieno gabaliuko dedame karbonadą, ant jo - sūrį ir susukame tūtelę. Taip padarome su visais mėsos gabalais.
Dedame į orkaitę ir kepame apie 25-30 min.

2 komentarai:

  1. Receptas skamba labai intriguojančiai :)
    Tik norėjau perklaust, ar mėsa gerai iškepa, ar ne per sausa?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mums labai patiko tokio stiliaus karbonadas.
    Mėsa tikrai nebuvo sausa, nes kažkiek ir sūris drėkino mėsą, ir pati tešla nėra tokia iš sausųjų. Šiaip tešla gavosi irgi tokia skani, drėgna nuo mėsos sulčių.
    Karbonadus pjausčiau pakankamai plonai, išmušiau, tad dar paplonėjo. Tikrai iškepė viskas.

    AtsakytiPanaikinti