2012 m. liepos 17 d., antradienis

Kotletai su grikiais

Reikės:
150 ml išvirtų grikių kruopų;
500 g maltos kiaulienos;
1 kiaušinis;
druskos pagal skonį;
mėgiami prieskoniai;
1-2 saujos džiuvėsių;
100g pievagrybių
2 v.š. grietinės.

Į maltą mėsą sudedame nusunktus grikius, mušame kiaušinį, beriame prieskonius, druską, džiuvėsius. Išminkome. Darome kotletukus, apkepame keptuvėje. Perdedame į kepimo indą.
Į keptuvę pilame puodelį vandens (150ml) , dedame pora šaukštų grietinės, žiupsnelį druskos, supjaustome riekelėmis pievagrybius. Užkaitiname kol grietinė ištirps. Supilame ant kotletukų ir dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30min 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą