2012 m. rugsėjo 30 d., sekmadienis

Makaronų troškinys su morkytėmis

Reikės:
500 g maltos mėsos;
200 g mažų morkyčių (naudojau šaldytas);
250 g makaronų kriauklelių;
1 didelis svogūnas;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
pomidorų padažo.

Maltą mėsą sumaišome su druska ir prieskoniais, apkepiname keptuvėje, kad būtų biri. Svogūną supjaustome kubeliais ir kartu su mėsa šiek tiek pakepiname.
Puode užverdame vandenį, dedame keptuvės turinį su mėsa ir svogūnais, pilame morkytes ir troškiname dešimt minučių. Tada suberiame makaronus ir troškiname dar, kol makaronai išvirs (apie šešias minutes). Jei reikia, dar pasūdome.
Vandens perteklių nusunkiame, paliekame tik apie puodelį.
Dedame pomidorų padažo pora šaukštų ir gerai išmaišome. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą