2012 m. rugsėjo 14 d., penktadienis

Obuolių skiltelės "Spurgose"

Reikės:
2 kiaušinių baltymai;
130 g miltų;
80-90 ml vandens.

Įdarui:
du dideli obuoliai arba trys mažesni.

Kiaušinių baltymus išmaišome su miltais, pilame vandenį ir gerai išmaišome. Tešla turi gautis panašiai kaip blynams.
Obuolius nulupame, pjauname per pusę, iššimame sėklas. Obuolio pusę padaliname į aštuonias skilteles.
Kiekvieną skiltelę merkiame į tešlą, ir dedame į įkaitintą aliejų. Verdame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Patiko. Obuolys viduje puikiai suverda, tampa toks minkštutis. Cukraus nedėjau, ir visai jo net nereikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą