Reikės:
175 g miltų;
100 g cukraus;
100 g kambario temperatūros sviesto;
2 kiaušinių;
šaukštelio vanilės;
šaukštelio kepimo miltelių;
100 ml graikiško jogurto natūralaus;
6 v.š. kubeliais smulkintų konservuotų ananasų.
Ištirpiname sviestą. Išplakame jį su cukrumi ir kiaušiniais. Dedame vanilinio cukraus, kepimo miltelius, natūralų jogurtą. Gerai išmaišome. Supilame miltus ir gerai išmaišome.
Į pyragaičių formeles dedame tešlos, ant tešlos - konservuotus ananasus, o ant jų - vėl uždedame po šaukštą tešlos. Kepame apie 25min 180C. Man gavosi šeši nemaži pyragaičiai iš šios normos. Labai skanu. Gaivu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą