2012 m. lapkričio 13 d., antradienis

Keptas kamambero sūris su obuoliais

Reikės:
120 g kamambero sūrio;
du nedideli lakštai šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 obuolys;
1 v.š. cukraus.

Obuolį nulupame, supjaustome stambiomis riekelėmis ir pakepiname keptuvėje pabarstę cukrumi.
Ant vieno tešlos lakšto dedame pusę obuolio riekelių, ant jų - sūrį, ant sūrio - likusius obuolius. Uždengiame kitu tešlos lakštu, apspaudome šonus, kad neliktų tarpų.

Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20min.

Galiu pasakyti tik tiek, kad laaabai patiko. Nors šiaip esu ne mėgėja pelėsinių sūrių, bet šitas derinys buvo super. Obuoliai labai labai tiko. Sekantį kartą gal dėčiau šiek tiek daugiau obuolių. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą