2012 m. lapkričio 26 d., pirmadienis

Vištiena su persikais

Reikės:
1 vištienos krūtinėlės;
konservuotų persikų indelis (nedidels);
100 g moliūgo;
100 g mažyčių morkyčių;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
200 ml liesos grietinėlės.

Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais, beriame druskos, prieskonių ir pakepiname keptuvėje. Puode užviriname vandenį ir perdedame vištieną. Moliūgą supjaustome kubeliais ir dedame į keptuvę, dedame ir morkytes. Viską trumpai pakepiname ir sudedame prie verdančios vištienos filė. Verdame apie dvidešimt minučių. Tada, jeigu vandens per daug, jį nupilame, paliekame, kad vos vos apsemtų vištieną, sudedame pjaustytus kubeliais konservuotus persikus, užpilame grietinėle ir užviriname. Jeigu reikia - dar pasūdome. Išjungiame viryklę.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą