2012 m. lapkričio 13 d., antradienis

Žaliosios salotos

Reikės:
2 vnt kivi (kietesnių);
1 obuolys (didelis);
1 nedidelis svogūnas;
1 nedidelis saliero stiebas;
pusė avokado;
200 g agurkų;

padažui:
2 v.š. aliejaus;
1-2 v.š. citrinos sulčių (spaudžiau žaliosos citrinos sultis);
pagal skonį druskos.

Kivi, obuolį, svogūną, avokadą ir agurką supjaustome kubeliais. Saliero stiebą supjaustome smulkiomis riekelėmis, po to jas dar su peiliu pasmulkinau ant lentutės. Viską beriame į dubenį. Užpilame aliejų, citrinos sultis, druską ir išmaišome.
Labai skanios salotos. Patiko labai labai.

Receptas iš žurnalo "Obuoliai"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą