2012 m. gruodžio 4 d., antradienis

Mėsos troškinys

Reikės:
250 g morkų;
200 g moliūgo;
1 didelio svogūno;
500 g maltos kiaulienos;
druskos, prieskonių pagal skonį;
3 v.š. pomidorų padažo;
2 dideli obuoliai.

Morkas nuskutame ir supjaustome smulkiais kubeliais. Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais tai pat. Viską pakepiname keptuvėje užbėrę druskos ir prieskonių.
Puode užverdame vandenį ir daržoves perdedame ten.
Maltą mėsą dedame į keptuvę ir kepiname kol ši taps biri. Sudedame ją į puodą prie daržovių. Viską paverdame apie dešimt minučių ir sudedame kubeliais pjaustytą moliūgą. Verdame apie 20min., sudedame kubeliais pjaustytus obuolius, paverdame dar penkias minutes. Tada, jeigu skysčio yra labai daug, jį nupilame (skysčio turėtų būti likę apie 250 ml). Dedame pomidorų padažą ir užverdame. Išjungiame viryklę. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą