Tešlai:
400 g miltų;
200 g kepinių margarino;
2 kiaušiniai;
200 g cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Obuolių įdaras:
3 dideli obuoliai;
4 šaukštai cukraus;
cinamono.
Varškės įdaras:
500 g varškės;
2 kiaušiniai,
4 šaukštai cukraus;
vanilinio cukraus.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną smulkiai supjaustome į miltus. Beriame cukrų. Pirštais margariną triname su miltais, kol taps trupiniai. Tada mušame kiaušinius ir išminkome. 2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į
šaldiklį.
Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp.
Įdarui: varškę gerai ištriname su
kiaušiniais, cukrumi ir vanile. Obuolius sutarkuojame, sumaišome
su cukrumi ir cinamonu , ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių
sluoksnį varškės ant varškės užtarkuojame
likusią tešlą. Kepame 180 laipsnių apie valandą
Receptas iš:http://www.gaspadine.lt/patiekalas/varskinis_pyragas.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą