2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

Varškės sluoksniuotis

Reikės:
sausam mišiniui paruošti reikės:

250ml  miltų (250 ml.)
100g sviesto kambario temperatūros;
80g  cukraus;
 1 a. kepimo miltelių.
Viską sutriname pirštais kol pasidarys trupinėliai.

varškės mišiniui paruošti reikės:
500g varškės (dėjau sūrelių varškės masę iš kibirėlio);

2 kiaušiniai;
40g cukraus.
Viską gerai išmaišome.Kepimo formą patepame šiek tiek riebalais. Į dugną beriame trečdalį trupinių (kad trupiniai uždengtų dugną), tada dedame varškės pusę, tada vėl trupiniai, tada likusi varškė ir vėl trupiniai.
Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 50 min.


Receptas iš tinklaraščio kažkurio, tiksliai nepasižymėjau iš kurio. Bet vistiek, ačiū šiuo receptu pasidalinusiai, nes pyragas labai vykęs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą