2013 m. vasario 5 d., antradienis

Biskotti su kumpiu ir sūriu

Reikės:
200 g sūrio;
100 g kumpio;
100 g sviesto;
3 kiaušiniai;
žiupsnelis drusko;
250 g miltų.

Minkštą sviestą išsukti iki baltumo. Po vieną mušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Plakant sudėti tarkuotą sūrį, kubeliais pjaustytą kumpį. Supilti miltus. Tešla gaunasi lipnoka. Aš druskos į tešlą nedėjau, prieskonių tai pat nedėjau, nes mano sūris buvo su pipirais.
Drėgnomis rankomis suformuoti iš tešlos kepaliuką ir dėti į įkaitintą 180C orkaitę. Kepti apie25 min.
Po to išsiimti iš orkaitės, palikti penkiolikai minučių atvėsti ir supjaustyti riekelėmis. Tada dėti vėl į skardą, dėti į 150C orkaitę ir kepti iš abiejų pusių po 6-8min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą