2013 m. balandžio 27 d., šeštadienis

Pyragas "Širdelė"

Reikės:
šaldytos sluoksniuotos mielinės tešlos;
200 g varškės;
3 v.š. cukraus;
1 obuolio;
1 didelės slyvos;
kiaušinio aptepti.

Tešlą atšildome. Vienu lakštu išklojame kepimo formos dugną. Dedame dešimčiai minučių apkepti 180C. Varškę išmaišome su cukrumi. Uždedame ant apkepto tešlos pagrindo. Obuolį supjaustome skiltelėmis, apdėliojame ratu ant varškės. Slyvą supjaustome tai pat skiltelėmis ir apdėliojame tarp obuolių skiltelių. Iš tešlos širdelės formele išspaudžiame sausainių ir ratu apdedame ant vaisių įdaro. Tešlą aptepame išplaktu kiaušiniu ir dedame į įkaitintą orkaitę ir dar kepame apie 15min.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą