2014 m. kovo 18 d., antradienis

Kotletukai su bulvių kepurėle

Nerealiai skanūs.
Reikės:
500 g maltos kiaulienos;
1 kiaušinis;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
1 svogūnas;
1 v.š. majonezo;
1 v.š. krakmolo.

Maltą mėsą išmaišome su kiaušiniu, druska, prieskoniais, kubeliais pjaustytu svogūnu, krakmolu. Formuojame pailgus plokščius kotletukus (kaip blynus), tik ne visai plonyčius, o tokius apie centimetro aukščio, gal šiek tiek daugiau. Kotletukus išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Ant kiekvieno kotletuko dedame po mažiuką gabaliuką majonezo ir šaukšteliu paskleidžiame tą majonezą po kotleto paviršių.
Bulves supjaustome kubeliais, dedame ant jų druskos, šaukštelį majonezo ir išmaišome. Bulves sudedame ant kotletukų viršaus. Dedame į įkaitintą 175C orkaitę ir kepame apie 35min. kol bulvės iškeps ir gražiai apskrus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą