2014 m. balandžio 30 d., trečiadienis

Apelsininiai keksiukai

Reikės:
2 apelsinai;
2 kiaušiniai;
50 g cukraus;
65 g aliejaus;
25 0 g miltų;
60 g šokolado (naudojau šokoladinį zuikį, kurį sulaužiau gabaliukais);
1 a.š. kepimo miltelių.

Apelsinų žievelę nutarkuojame burokine tarka. Tada išspaudžiame jų sultis. Turi gautis apie 100-130ml. Kiaušinius išplakame su cukrumi. Pilame aliejų, apelsinų sultis, žieveles ir gerai išplakame. Pilame miltus su kepimo milteliais. Išmaišome. Dedame smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišome. Tešlą pilame į keksiukų formeles (tešla gaunasi tiršta). Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 15-20min 175C.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą