2014 m. balandžio 15 d., antradienis

Avižiniai krekeriai

Reikės:
200 g avižinių dribsnių;
130 g miltų;
100 g sviesto;
30 g cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis druskos;
200 ml pieno.

Piene ištirpiname sviestą ir cukrų. Supilame ant avižinių dribsnių ir paliekame išbringti. Su trintuvu šiek tiek masę pasmulkiname. Į šią masę berti žiupsnelį druskos, kepimo miltelius ir išmaišyti. Tada supilti miltus. Turi gautis minkšta, nelimpanti prie rankų tešla. Miltų gali reikėti ir daugiau šiek tiek arba mažiau. Tešlą iškočiojame, spaudžiame su formelėmis sausainius ir kepame apie 10 min 200C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą