2014 m. birželio 19 d., ketvirtadienis

Kopūstų ir mėsos kotletai

Reikės:
800 g maltos kiaulienos;
300 g kopūsto;
2 kiaušiniai;
2 v.š. krakmolo;
2 v.š. majonezo;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
1 svogūnas;
1 morka.

Maltą kiaulieną sumaišome su tarkuotu kopūstu. Mušame kiaušinius, dedame majonezą, krakmolą, druską, prieskonius. Keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką. Pakepinus sudedame viską į mėsos masę. Gerai išmaišome. Formuojame kotletukus, apkepame keptuvėje. Sudedame į troškintuvą, užpilame verdančiu vandeniu ir dedame į įkaitintą orkaitę. Troškiname apie min.
Tada puodelyje išmaišome 150 ml vandens, 3 v.š. grietinės ir 4 v.š. pomidorų padažo. Užpilame ant kotletukų ir dar penkias minutes patroškiname. Labai skanu.
Skanaus.

Receptas iš: http://aguonele.blogspot.com/2011/12/kotletukai-su-kopustu-farse-bei-padaze.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą