2014 m. birželio 26 d., ketvirtadienis

Prancūziškas jogurto indelio pyragas

Visus produktus matuojame jogurto indeliu. Paprasta, greita ir skanu.
Reikės:
indelio natūralaus jogurto(125 g);
3 jogurto indelių miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos;
1 jogurto indelio cukraus;
3 kiaušinių;
1 jogurto indelio aliejaus;
2 a.š. cinamono;
2 obuoliai.

Jogurtą pilame į dubenį. Supilame cukrų, aliejų, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Beriame druskos, miltus ir gerai išmaišome. Dedame pjaustytus gabaliukais obuolius, cinamoną ir išmaišome. Pilame į kepimo formą ir kepame apie 25 min 180 C.

Receptas iš Beatos knygos "Mamų knyga".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą