Reikės:
4 vnt vištienos kumpelių (tokių, kur su vienu kaulu, galima tą kauliuką ir išimti, aš neišėmiau);
4 vnt sluoksniuotos bemielės tešlos lakštelių;
2 morkos;
1 svogūnas;
200 g pievagrybių;
1 v.š. majonezo;
mėgiamų prieskonių.
Vištos kumpelius išmaišome su majoezo šaukštu, druska ir paliekame valandai pasimarinuoti. Dedame į orkaitę ir kepame apie 20 min 180C.
Morkas sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Dedame riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir dar keletą minučių pakepiname.
Imame tešlos lakštelius, patempiame į plotį, kad taptų šiek tiek panašūs į kvadratus. Dedame morkų įdaro, ant viršaus vištos apkeptą kumpelį ir sukeliame tešlos kampus į viršų ir užspaudžiame.
Dedame į kepimo skardą ir kepame apie 15min 180C.
Labai skanu ir sotu. Ypač skanus daržovių įdaras.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą