2014 m. rugsėjo 1 d., pirmadienis

Makaronai su pievagrybiais ir sūriu

Reikės:
pokelis makaronų (400 g);
žiupsnelis druskos.

Padažui:
200 g pievagrybių;
100 g tarkuoto sūrio (aš naudojau "Džiugą");
80 ml riebios grietinėlės;
150 ml pieno;
2 svogūnai;
žiupsnelis mėgiamų prieskonių;
pagal skonį druskos.

Makaronus išverdame. Nusukiame.
Pievagrybius nulupame ir supjaustome riekelėmis, svogūnus kubeliais ir keptuvėje pakepiname su trupučiu aliejus ir prieskoniais. Kai svogūnai suminkštėja, pilame grietinėlę, pieną, užkaitiname ir sudedame tarkuotą sūrį. Minutę pakaitiname ir išjungiame viryklę. Jei reikia - pasūdome. Padažą pilame ant makaronų, išmaišome.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą