2014 m. rugsėjo 7 d., sekmadienis

Cukinijų "čeburekai"

R, eikės:
500g cukinijų;
svogūnas;
2 kiaušiniai;
350 ml pieno;
miltų, kad tešla taptų grietinės tirštumo;
druskos.

Cukiniją ir svogūną sutarkuojame burokine tarka. Mušame kiaušinius, dedame druską, pilame pieną ir gerai išmaišome. Dedame miltus.
Keptuvėje pilame tešlos per visą keptuvę. Ant vienos tešlos pusės dedame įdarą, lenkiame tešlą pusiau ir kepame tokius tarsi čeburekus.
Įdaro ruošimas:
Tarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną, maltą mėsa kepinti iki birumo. Dėti majonezo, prieskonių ir išmaišyti.

Įdarui:
250g maltos kiaulienos;
morka;
svogūnas;
mėgiami prieskoniai;
2 v.š. majonezo;
druskos pagal skonį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą