2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Moliūginiai keksiukai

Reikės:
200 tarkuoto moliūgo (ne burokine tarka, bet truputį smulkesne);
200 g varškės (dėjau rikotos varškę);
2 kiaušinių;
70 g cukraus;
1 a.š. kepimo miltelių;
100 g minkšto sviesto;
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

Kiaušinius, sviestą, cukrų gerai išmaišome. Dedame tarkuotą moliūgą, varškę, kepimo miltelius ir išmaišome. Beriame miltus. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Tešlą pilame į keksiukų formeles iki pusės, dedame įdarą (aš dėjau šokoladinius rutuliukus) ir dedame dar šaukštą tešlos.
Kepame apie 15 min 180C.
Skanaus.
Keksiukai skanūs, purūs ir labai minkšti. Ir gražiai geltoni.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą