2015 m. sausio 11 d., sekmadienis

Grūdėtos varškės bandelės su mėsa

Reikės:
2,5 a.š. sausų mielių arba 12 g šviežių;
125 ml šilto vandens;
225 g grūdėtos varškės;
2 v.š. cukraus;
1 v.š. spausto česnako;
2 a.š. džiovintų krapų;
3/4 a.š. druskos;
1 kiaušinis;
2,5 puodelio miltų (apie 350 g).


Šiltame vandenyje ištirpinti mieles ir supilti į duonkepę. Sudėti varškę, cukrų, džiovintus krapus bei česnakus, druską ir kiaušinį.Supilti miltus ir užminkyti minkštą tešlą.
Tešla turi būti lipni. Pakilinti tešlą.
Iš pakilusios tešlos formuoti blynukus, dėti įdaro, susukti rutuliukus ir dėti į kekiuskų formeles. Kepti apie 20min 180C.
Įdaras:
virta kiauliena, šaukštas majonezo, mėgiami prieskoniai, žiupsnelis druskos.
Mėsą sumalti ir sumaišyti su kitais produktais. Mėsos aš nesvėriau, bet buvo gal 200g.

Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą