Reikės:
2 kiaušiniai;
1 stiklinė pieno;
pusė stiklinės aliejaus;
1 stiklinė cukraus;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. gesintos sodos;
2 v.š. kakavos;
žiupsnelis vanilinio cukraus;
2 stiklinės miltų;
1 stiklinė verdančio vandens.
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Pilame pieną, aliejų ir gerai išplakame. Dedame kakavą, kepimo miltelius ir gesintą sodą. Gerai išmaišome. Dedame miltus ir gerai išplakame. Plakant supilame verdantį vandenį. Tešlą gaunasi riebios grietinėlės tirštumo.
Supilame tešlą į kepimo formą ir kepame apie 20-30min 180C kol pyragas gražiai apskrus. Tikrinti ar vidus iškepęs įkišus pagaliukč arba sausą peilį.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą