2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Kopūstų mišrainė žiemai

·                                 2,5 kg kopūstų
·                                 0,5 kg raudonos paprikos
·                                 0,5 kg morkų
·                                 0,5 kg svogūnų
·                                 150 g cukraus
·                                 1 stiklinės aliejaus
·                                 1 stiklinės acto 9 proc.
·                                 1,5 v. šaukšto druskos
Kopūstus sutarkuokite arba supjaustykite spec. tarka/peiliu. Morkas sutarkuokite, paprikas bei svogūnus susmulkinkite.
Viską sumaišykite dubenyje, supilkite likusius produktus ir gerai sumaigykite rankomis, kad kopūstai suminkštėtų, išsiskirtų sultys.

Paruoštą mišrainę sudėkite į stiklainius, gerai prigrūskite, kad neliktų oro tarpelių ir laikykite vėsioje vietoje arba šaltytuve.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą