2016 m. kovo 1 d., antradienis

Guliasas

Reikes:
kiaulienos kumpio apie puse kg;
2 morkos;
svogunas;
indelis konservuotu pupeliu;
1 raugintas agurkas;
druskos pagal skoni;
megiamu prieskoniu.

Padazui:
grietines saukstas;
miltu.

Kumpi supjaustome kubeliais ir apkepiname su prieskoniais ir druska. Morkas sutarkuojame, svoguna kubeliais ir viska dedame i puoda kartu su mesa. uzpilame siek tiek vandens (kad vos apsemtu) ir troskiname apie 15min. Dedame konservuotas pupeles, patroskiname pora minuciu, tada itarkuojame rauginta agurka. Dedame sauksta grietines. Puodelyje ismaisome miltus su vandeniu, kad butu skysta tesla ir nuolat maisant supilame i puoda. Kaitiname, kol padazas sutirstes. Jeigu reikia - idedame dar druskos.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą