2016 m. kovo 1 d., antradienis

Jogurtine zele

Proporcijos idealios. Zele standi, lengva, tirpstanti burnoje.

Reikes:
3 pakeliai norimo skonio zele (naudojau braskine);
900ml norimo jogurto (naudojau melyniu, kitokio neradau);
500ml vandens.
Vandeni uzviriname ir uzpilame zele. Maisome, kol viskas istirps. Dedame vesiai ir laukiame kol mase taps drebuciu konsistencijos. Nebus sustingus, tiesiog bus tokia tyvuliuojanti mase. Tada imame mikseri ir keleta minuciu paplakame ta zele. Tada supilame jogurta ir plakame apie 10 min. Susidarys oro burbuliuku, nuo kuriu zele taps orine ir lengva.
Tada ispilstome i indus kuriuose patieksime zele. Paliekame vesiai sustingti.
Desertas is tiesu labai skanus. Valge ir vaikai, nors siaip jiems itikti labai sunku.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą