2016 m. kovo 24 d., ketvirtadienis

Vištienos filė įdaryta špinatais

Reikės:
vištienos filė;
špinatų;
varškės;
sūrio;
mėgiami prieskoniai;
druskos pagal skonį.

Apvoliojimui:
kiaušinis, žiupsnelis vandens, džiuvėsiai.


Filė pjauname pusiau, tada dar kartą pusiau, gauname keturis gabaliukus filė. Įpjauname tokias skyles į filė, tarsi kišenes. Pridedame įdaro (įdarui viską sumaišome. Kiek ko dėti žiūrėkite pagal filė "kišenių dydį", ir filė kiekį. Aš dėjau pokelį varškės, pora šauktšų tarkuoto sūrio ir sauja špinatų, tai man įdaro truputį liko).
Pridėjus įdaro voliojame filė džiuvėsiuose, tada kiaušinio ir vandens plakinyje, tada vėl džiuvėsiuose.

Sudedame į kepimo skardą ir kepame apie 20min 180C.

Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą