2016 m. rugpjūčio 30 d., antradienis

Obuolių pyragas

Labai skanus ir minkštas.

Reikės:
3 obuoliai;
2 kiaušiniai;
250ml kefyro;
100ml cukraus;
50g išlydyto sviesto;
2 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos;
apie 2 st miltų.

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, pilti kefyrą, tirpintą sviestą, berti druską, miltus ir kepimo miltelius. tešla turi gautis kaip blynams (tokio tirštumo).
Pilti tešlą į kepimo formą.

Į atskirą indą pripjaustyti obuolių, užberti cinamono, cukraus, išmaišyti ir užpilti ant tešlos. Ranka švelniai obuolius paspausti, kad sulįstų šiek tiek į tešlą.
Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 15 min 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą