2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Cepelinai

Reikės:
1,5kg virtų bulvių;
6 v.š. pieno;
3 kiaušiniai;
300g krakmolo;
200g miltų;
žiupsnelis ciberžolės.

Bulves sutriname. Pilame pieną, mušame kiaušinius, dedame ciberžolę ir gerai išmaišome. Sudedame krakmolą, miltus ir gerai išminkome. Formuojame cepelinus su įdaru ir verdame pasūdytame vandenyje apie 15min.

Įdarui:
300g maltos mėsos;
1 didelė morka;
1 svogūnas;
mėgiamų prieskonių.

Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais ir viską pakepiname. Dedame maltą mėsą ir kepiname kol mėsa taps biri. Išjungiame viryklę.

Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą