2016 m. lapkričio 5 d., šeštadienis

Vištienos suktinukų apkepas

Reikės:
vištienos blauzdelių mėsos (be kaulo, aš ėmiau 6 vnt);
6 vnt kumpio riekelių;
6 gabaliukai sūrio;
džiuvesėlių;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
1 kiaušinis.


Mėsą ištriname prieskoniais, pamušame mėsos plaktukus. Į kiekvieną mėsos "karbonadą" dedame kumpio riekelę, sūrio riekelę ir susukame suktinuką. Suktinukus pamirkome kiaušinyje ir pavoliojame džiuvėsiuose. Sudėliojame suktinukus į kepimo skardą, užpilame padažu ir kepame orkaitėje apie pusvalandį 180C.

Padažui:
1 st vandens;
100g grietinėlės;
5 v.š. grietinės;
mėgiami prieskoniai.
Padažui viską gerai išmaišyti.

Skanaus.
Gaunasi tikrai labai sotus ir skanus patiekalas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą