2017 m. sausio 11 d., trečiadienis

Riešutų sviesto triufeliukai

Labai labai skanūs.

Reikės:
100ml riebios grietinėlės;
75g žemės riešutų sviesto (naudojau sviestą su riešutų gabaliukais);
200g šokolado;
2 imbieriniai sausainiai.

Triufelių apvoliojimui: naudojau tuos pačius imbierinius sausainius.

Grietinėlę kaitinti kartu su šokoladu kol šis išsilydys. Sudėti riešutų sviestą ir gerai išmaišyti. Nuimti nuo viryklės. Sudėti sutrupintus du sausainius, gerai išmaišyti ir palikti vėsiai (šaldytuve porai valandų). Aš palikau per naktį. Po to iš atvėsusios masės formuoti rutuliukus, juos apvolioti sausainių trupiniuose. Laikyti šaldytuve. Labai skanūs, tirpstantys burnoje saldainiukai.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą