2017 m. sausio 24 d., antradienis

Vyniotinis su obuoliais

Plonai kočiotos tešlos su kvapniu obuolių įdaru.

Reikės:

tešlai:
350g miltų;
žiupsnelis druskos;
1 kiaušinis;
125g vandens;
25g aliejaus.

Į dubenį supilame miltus, beriame žiupsnelį druskos ir sudedame likusius produktus. Išminkome tešlą ir dedame ją į šaldytuvą kol ruošime įdarą.

Įdarui:
4 labai dideli obuoliai;
2-3 v.š. cukraus (aš naudojau tamsujį cukrų);
1 v.š. ghee sviesto (arba paprasto).

Obuolius nulupame ir supjaustome gabaliukais. Keptuvėje išlydome sviestą, dedame cukrų, obuolius ir maišant kepiname pora minučių.


tešlą plonai iškočiojame (kočiojame labai plonai). Dedame obuolių įdarą ir susukame vyniotinį. Vyniotinio viršų "apglostome" šlapiomis rankomis.  Atsargiai jį dedame į kepimo skardą ir kepame apie 25min 180C kol viršus gražiai pagels.

Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą