2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Riešutų sviesto sausainiai su marcipanų įdaru

Reikės:
30g minkšto sviesto;
65g žemės riešutų sviesto;
30g cukraus;
1 kiaušinis;
1 a.š. kepimo miltelių;
105g miltų;
sausainiams apvolioti cukraus (naudojau kokoso žiedų cukrų);
įdarui: marcipaninės masės.

Sviestą ir žemės riešutų sviestą gerai išmaišome. Mušame kiaušinį ir gerai išmaišome. Sudedame kepimo miltelius, miltus ir išmaišome. Turi gautis prie rankų nelimpanti tešla. Į dubenį pilame cukraus (nedaug, apie 1.v.š.). Iš tešlos padarome graikiško riešuto dydžio sausainius (į vidų dedame gabaliuką marcipano), apvoliojame sausainius cukruje. Sudedame į kepimo skardą ir kepame apie 10min 180C.

Skanaus.

Labai skanūs sausainiai, nes 1. yra žemės riešutų sviesto, kuris laaabai skanus kepiniuose mums;  
                                           2. yra marcipaninis įdaras, kuris tai pat labai mėgstamas mūsų šeimoje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą