2017 m. vasario 8 d., trečiadienis

Vištienos karbonadai su daržovių "kepure"

Reikės:
vištienos kumpelių mėsos (be kaulo, aš sunaudojau 6 vnt);
kiaušinio;
miltų;
mėgiamų prieskonių.

 Vištieną ištriname prieskoniais ir "išmušame" mėsos plaktuku karbonadus. Paniruojame mėsą į išplaktą kiaušinį, tada į miltus, vėl į kiaušinį, vėl į miltus ir vėl į kiaušinį. Apkepame karbonadus keptuvėje trumpai iš abiejų pusių.

Daržovių "kepurei"

mėgiamų daržovių (aš naudojau šaldytą mišinį su brokoliais, žiediniais kopūstais, morkomis);
1-2 svogūnai;
saujelė tarkuoto sūrio;
druskos pagal skonį.

Daržoves apkepiname keptuvėje su druska. Kai jos atvėsta sumaišome su tarkuotu sūriu.

Iškepusius karbonadus apdėliojame daržovėmis ir paliekame orkaitėje keletui minučių, kad sūris išsilydytų ir daržovės sušiltų.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą