Reikės:
1 puodelis avižų sėlenų;
1 puodelis virtų ir sugrūstų morkų;
1,5 puodelio kokoso drožlių;
2-4 v.š. skysto medaus;
1v.š. kokoso aliejaus;
0,5 a.š. ciberžolės.
Morkos išverdamos ir sumalamos į tyrę. Aš viską dėjau į smulkintuvą (išvirtas morkas, kokoso drožles, medų, kokoso aliejų ir sutryniau viską į vientisą masę. Dėjau ciberžolę, sėlenas ir išmaišiau masę. Jeigu masė gaunasi per skysta, dedame dar sėlenų. Formuojame rutuliukus, juos apvoliojau kokoso drožlėse ir sudėjusi į kepimo skardą (ištiestą kepimo popieriumi) kepiau apie 15-20min 180C, kol gražiai paskrudo.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą