2018 m. sausio 27 d., šeštadienis

Kokoso košė

Tokia įdomi, ne tradicinė.

Reikės:
120ml pieno (ar kokio kitokio pieno);
120ml vandens;
26g kokoso miltų;
1 sunokęs bananas;
 pusė šaukštelio cinamono;
žiupsnelis druskos;
2 kiaušiniai.

Pieną ir vandenį supilame į puodą, dedame ant viryklęs ir maišant supilamo kokoso miltus. Sutriname bananą (šakute) ir sudedame į košę.  Dedame cinamoną, druską ir maišant verdame. Lengvai išplakame kiaušinius ir supilame į košę. Verdame ant lėtos ugnies, kol košė suvirs į "dribsnius". Bus tokie kaip dribsniai. Dedame į lėkštes, skaniname kuo tik norisi. Mes valgėme su mangų tyre.
Gėris ta mangų tyrė :-)

Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą