2018 m. sausio 25 d., ketvirtadienis

Troškinys su kvietiniais perliukais

Labai labai skanu.

Reikės:
apie 200g kvietinių perliukų;
1 morka;
1 svogūnas;
1 pomidoras;
1 keptas vištienos ketvirtis (galima naudoti bet kokią mėsą, aš turėjau užsilikusią vištos kulšelę);
prieskonių;
ciberžolės;
druskos.

Perliukus išverdame. Į vandenį aš bėriau žiupsniuką ciberžolės. Tada perliukai gaunasi labai gražiai geltoni.

Keptuvėje pakepiname svogūną, morką. Jiems šiek tiek suminkštėjus, dedame mėsą ir pakepiname. Tada supjaustome pomidorą, sudedame į keptuvę ir pakaitiname kol jis suminkštės. Išvirtas kruopas nusunkiame, pilame į keptuvės turinį ir viską kartu pakaitiname pora minučių.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą