Liesesnis variantas negu su kondensuotu pienu ir sviestu. Daug liesesnis ir lengvesnis. Tiek skonio prasme, tiek gamybos. O kai tiek daug tinginių receptų yra, tai norisi išbandyti jų kiek galima įvairesnių. Praėjusią savaitę gaminau su pienu ir sviestu, šią savaitę su kokoso pienu. Egzotiškiau ir įdomiau. Bandom?
Reikės:
450g sausainių;
200ml kokosų pieno (iš skardinės);
50g šokolado (naudojau pienišką).
Sausainius susmulkiname gabaliukais (kaip įprastiniam tinginiui). Kokosų pieną pilame į puodą ir tirpiname su šokoladu iki vienalytės masės. Tuomet užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Jeigu masė gausis labai skysta, dar įtrumpinkite vieną kitą sausainį. Masė ir gaunasi tiršta, lipni, bet ne kaip košė. Tuomet masę dedame į maišelį, suformuojame dešą ir paliekame šaldytuve keletui valandų arba per naktį.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą